Better Hockey

Toimitustavat & Palautus

ILMAINEN RAHTI & ILMAINEN PALAUTUSRAHTI

Tarjoamme ilmaisen rahdin kaikista yli 100 € tilauksista. Tarjoamme myös ilmaisen palautusrahdin, jotta asiakas voi luottavaisin mielin asioida kanssamme.

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi toimitetaan normaalisti 1-5 työpäivässä. Jos tuote ei löydy varastostamme, on siitä informoitu meidän kotisivuillamme milloin tuote on taas saatavilla.

POSTIPAKETTI

Pienemmät paketit lähetämme tavarapakettina, joka toimitetaan kotisi postilaatikkoon. Saat tekstiviestivahvistuksen milloin toimitus on noudettavissa. Jos paketti ei mahdu sisään postilaatikostasi lähetetään se lähimpään postipalveluntarjoajaan. Saat tekstiviestillä lähetysnumeron milloin sinun pakettisi on noudettavissa. Ota mukaasi saamasi lähetysnumero ja henkilöllisyystodistuksesi, kun menet noutamaan pakettiasi.

HAE LÄHIMMÄSTÄ POSTIPALVELUNTARJOAJALTA

Paketti lähetetään lähimpään postipalveluntarjoajaan, josta voit noutaa tilauksesi. Saat tekstiviestin, joka sisältää lähetysnumerosi, kun paketti on noudettavissa. Ota mukaasi lähetysnumerosi ja henkilöllisyystodistuksesi, kun noudat pakettiasi. Postipalvelun tarjoavia kauppoja ja ketjuja on Suomessa noin 1.200 ja he ovat avoinna aamusta iltaan, sekä viikonloppuisin.

KOTITOIMITUS

Tilauksesi lähetetään kotiisi PostNordilla tai UPS:llä.

SEURAA LÄHETYSTÄ

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat mailin jossa on linkki lähetyksen seurantaan.

ILMAISET PALAUTUSRAHDIT

Asiakkaalla on aina lainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kun ostat tuotteen postitse, puhelimitse, ostoskanavan tai internetin välityksellä, on asiakkaalla aina 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Palautusaika alkaa kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Jos palautat meiltä ostamasi tuotteen, tulemme maksamaan takaisin tuotteen hinnan ja teille koituvat rahtikustannukset 10 päivän sisällä. 
Palautettavat tuotteet tulee olla käyttämättömiä ja ne tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakkaalla on oikeus avata paketti ja tarkastella tuotetta, mutta tuotetta ei saa käyttää.
Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun, joko puhelimitse +46 8 449 25 72 tai sähköpostitse info@betterhockey.se
Palautukset tulee lähettää osoitteeseen:

Better Hockey
c/o Orio Logistics
Flättnaleden 1
611 45 Nyköping
Ruotsi

Liitä nimesi, tilausnumerosi ja palautuksen syy pakettiin.