Better Hockey

Ehdot

Better Hockey:n asiakkaana hyväksyt kyseiset maksuehdot:

VEROITUS

Kaikissa tuotteissamme, joita myymme EU:n sisällä, sisältää 25% arvolisäveron.

MYYNTI ALAIKÄISELLE

Me emme sido sopimusta alle 18-vuotiaan kanssa ilman huoltajan hyväksyntää.

TILAUKSEN VAHVISTUS

Kun olemme saanneet tilauksesi, lähetämme vahvistuksen ja tilauksesi tiedot sähköpostiisi. Me kehotamme sinua tarkistamaan tilausvahvistuksesi, jotta tilaamasi tuoteet ovat oikeat. Jos jotain on epäselvää, kehotamme sinua olemaan meihin yhteydessä. Tilausvahvistus toimii kuittina.

TOIMITUS

Me toimitamme kaikki tilaukset PostNordin ja UPS:n välityksellä.
Tilaus toimitetaan normaalisti 1-5 työpäivän kuluessa. Jos tuote ei ole varastossa, on siitä informoitu kotisivuillamme milloin tuote on arvioitu saapuvaksi.

POSTIPAKETTI

Pienmmät paketit lähetetään postipakettina postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoosi, paketti lähetetään lähimpään postipalveluntarjoajaan, joita on noin 1.200 ympäri Suomea. Palveluntarjoajat ovat yleensä avoinna aamusta iltaan ja ne ovat auki myös viikonloppuisin. Saat tekstiviestillä lähetysnumerosi, kun paketti on noudettavissa. Ota mukaasi saamasi lähetysnumero ja henkilöllisyystodistuksesi, kun menet noutamaan pakettiasi.

HAE LÄHIMMÄLTÄ POSTIPALVELUNTARJOAJALTA

Paketti lähetetään lähimpään postipalveluntarjoajaan, josta voit noutaa tilauksesi. Saat tekstiviestillä lähetysnumerosi, kun paketti on noudettavissa. Ota mukaasi lähetysnumerosi ja henkilöllisyystodistuksesi, kun noudat pakettiasi. Postipalvelun tarjoavia kauppoja ja ketjuja on Suomessa noin 1.200 ja ne ovat avoinna aamusta iltaan, sekä viikonloppuisin.

KOTITOIMITUS

Tilauksesi lähetetään kotiisi PostNordilla tai UPS:llä.

TOIMITUKSEN MYÖHÄSTYMINEN

Sinulla on aina oikeus kumota ostoksesi, jos toimitus myöhästyy. Me kehoitamme sinua peruuttamaan ostoksesi sähköpostitsesi tai kirjeitse, jotta molemmat osapuolet saavat dokumentin peruutetusta tilauksesta.

TUOTTEEN VAHINGOITTUMINEN TOIMITUKSESSA

Jos tuote vahingoittuu kuljetuksessa, pyydämme teitä tekemään vahinkoilmoituksen meidän asiakaspalveluumme. Vahinkoilmoitus tulee tehdä sähköpostitse info@betterhockey.se tai puhelimitse +46 8 449 25 72. Ilmoitus tulee tehdä kohtuullisessa ajassa, kun olet huomannut vian. Siksi on erityisen tärkeää, että avaat paketin ja tutkit tuotteen tarkasti. Yritykselle tärkeää on se, että ilmoitus tulee 7 päivän sisällä.
Jotta asian pystytään käsittelemään parhaalla mahdollisella tavalla, niin pyydämme sinua säilyttämään tuotteen paketin, jotta se pystytään tarkastamaan. Riippuen viasta, toimitamme uuden tuotteen korvaukseksi, tai annamme alennusta tuotteesta.

PALAUTUSOIKEUS & ILMAINEN PALAUTUS

Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus. Tämä sisältää sen, että voit palauttaa ostoksesi 14 päivän sisällä. Palautusaika käynnistyy, kun olet saannut tuotteen. Jos palautat ostoksesi ja lähetät sen takaisin, niin maksamme takaisin koko tilauksen summan sisältäen mahdollisen rahtikustannuksen ja palautusrahdin 10 päivän sisällä. 
Palautettu tuote tulee lähettää takaisin käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessa. Sinulla on oikeus avata paketti ja tutkia tuotetta, mutta tuotetta ei saa käyttää.
Palautukset tulee toimittaa hyvin paketoituna:

Better Hockey
c/o Orio Logistics
Flättnaleden 1
61145 Nyköping
Ruotsi
+46 8 449 25 72

Liitä nimitietosi, tilausnumerosi ja palautuksen syyn lähettäessäsi palautuksen.

NOUTAMATON PAKETTI

Jos et nouda pakettia jodut maksamaan rahtikustannukset ja palautusrahdin.

MAKSU

Meillä maksaminen on helppoa, joustavaa ja varmaa. Erottelemme oston ja maksun. Ensimmäiseksi vahvistat ostoksesi ja tämän jälkeen valitset maksutapasi.
Laskutus ilman lisämaksua on mahdollinen maksuvaihtoehto, mutta pystyt valitsemaan seuraavassa kohdassa maksutapasi vaihdettavaksi korttimaksuksi tai suoramaksuksi internetpankissasi.

LASKUTUS

Kun tuotteesi lähtevät varastostamme, lähetämme sinulle laskusi sähköpostiisi. Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa. Laskutuksesta ei tule ylimääräisiä kustannuksia. Kun maksat laskulla, niin tilauksesi saapuu sinun rekisteröimään osoitteeseesi.

KORTTIMAKSU

Meillä käy Visa ja Mastercard maksaessasi tilauksesi. Meidän 3D Secure System takaa sen, että maksusi on aina turvallista ja varmaa, kun asioit meillä Better Hockey. Meidän maksutavat on sertifioitu korkean tason turvallisuusvaatimuksella PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), joka takaa korekimman tason turvallisuuden maksaessasi kortilla.
Maksaessasi kortilla on sinulla mahdollisuutena valita toimituksesi haluamaasi osoitteeseen.

SUORAMAKSU INTERNETPANKISTA

Valitessasi suoramaksun maksutavaksesi, sinut ohjataan suoraan internetpankkiisi. Internetpankissasi kirjaudut sisään käyttäjällesi verifioidaksesi itsesi. Rahat siirtyvät automaattisesti tililtäsi, kun olet hyväksynyt siirron.
Tiedot ehdoista ja meidän älykkäästä kassasta löydät:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/user

HENKILÖTIEDOT

Tämän asiakirjan tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja www.betterhockey.fi-sivustossamme kerätään ja miten henkilötietoja käytetään. Yksityisyytesi on tärkeää Better Hockeylle, ja Better Hockey noudattaa henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen (GDPR) lisäksi kaikkia sovellettavissa olevia tietosuojasääntöjä.

SUOSTUMUS

Huomaa, että tiettyjä henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinointiin (uutiskirjeet ja viestintä mukaan lukien). Tilaamalla uutiskirjeitä hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelyn. Katso alta, miten henkilötietojasi käsitellään nyt ajankohtaisissa yhteyksissä.

KERÄTYT TIEDOT

Better Hockey kerää henkilötietoja, kun rekisteröidyt vastaanottamaan tarjouksiamme sähköpostitse ja kun rekisteröit myyntitilauksia myymälöihimme tekemällä ostoksia www.betterhockey.fi-sivuston kautta tai osallistut Better Hockeyn järjestämiin kilpailuihin. Keräämme myös tietoja sivustojemme käytöstä evästeiden avulla.
Better Hockey kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietyissä tapauksissa, kuten henkilötietojen laadunvarmistuksen yhteydessä, tietoja voidaan myös kerätä kolmannelta osapuolelta.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Better Hockey käyttää henkilötietojasi vain markkinointitarkoituksiin tai www.betterhockey.fi-sivustosta tehtyjen ostojen yhteydessä. Better Hockey kerää tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän kiinnostustensa mukaisia tarjouksia. 

Better Hockey Sweden AB, yritysrekisterinumero 556382-9455, on käsiteltävien henkilötietojen henkilötietovastaava. Better Hockey ei myy tai siirrä vastaanotettuja henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, mikä tarkoittaa, että et keräämiemme henkilötietojen takia vastaanota tietoja miltään muulta yritykseltä kuin meiltä. Better Hockey tekee yhteistyötä alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa tietojen käsittelemiseksi ja säilyttämiseksi sekä Better Hockeyn tehtäväksi antamaa markkinointia varten.

Henkilötietojen säilytys ja käsittely tapahtuu EU-/ETA-alueella. 

Henkilötietojen käsittely tapahtuu joko kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi, suostumuksen perusteella (esimerkiksi markkinointi ja uutiskirjeet) tai laillisen velvoitteen (mm. kirjanpidon) täyttämiseksi.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun ne ovat tarpeellisia niiden tavoitteiden täyttämiseksi, joihin henkilötiedot alun perin kerättiin. Tämä merkitsee sitä, että markkinointitarkoituksiin kerätyt henkilötiedot poistetaan, jos uutiskirjeen tilaus sanotaan irti tai jos peruutat suostumuksesi. Henkilötiedot, jotka on kerätty tilaustesi tai kanssasi tehtyjen sopimusten perusteella, poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kun kaikki sopimukseen liittyvät velvollisuudet on täytetty. Henkilötiedot, joita Better Hockey käsittelee laillisten velvoitteiden täyttämiseksi, poistetaan heti, kun lailliset velvoitteet on täytetty.

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa Better Hockeylle henkilötietojasi, mutta se voi olla tuotteiden ja palvelujen saamisen edellytys. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa. Tämän voi helpoiten tehdä irtisanomalla uutiskirjeen tilauksen kunkin uutiskirjeen lopussa olevan linkin avulla. 

Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskeva valitus tietosuojaviranomaiselle. Ks. lisää osoitteesta www.datainspektionen.se

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymyksiä Better Hockeyn käsittelemistä henkilötiedoista, haluat niihin pääsyn tai haluat poistaa ne, ota yhteys asiakaspalveluumme kirjoittamalla sähköpostiviesti osoitteeseen info@betterhockey.se Nykyinen versio on päivitetty 22.5.2018.

TAKUU JA REKLAMAATIO-OIKEUS

Meidän tuoteissamme on 1 vuoden takuu. Takuu ei, koske väärinkäytettyjä tai väärinasennettuja tuotteita. Takuu ei myöskään koske, jos emme löydä tuotteesta vikaa, tai jos vika on itseaiheutettua.
Takuu ei koske, jos olet tehnyt sisäisiä tai ulkoisia muutoksia tuotteeseen, kuten uudelleen rakentamista, paranteluja tai tuotteen ulkoista muuttamista.
Huomioi, että yrityksillä on erilaisia takuu- ja reklamointisääntöjä. Yritys saa oston yhteydessä takuuoikeudet, jotka valmistaja asettaa, joten takuuaika voi vaihdella eri valmistajien välillä. Yrityksellä ei ole omia reklamaatio-oikeuksia, paitsi takuuoikeudet, jotka valmistaja on asettanut.
Reklamoidessasi tulee sinun ottaa meihin yhteyttä puhelimitse +46 8 449 25 72, tai sähköpostitse info@betterhockey.se. Hyväksyttyämme reklamaation korvaamme sinulle kohdistuneet kustannukset.
Palautukset tulee lähettää hyvin paketoituneena erillisessä pahvilaatikossa meille osoitteeseen:

Better Hockey
c/o Orio Logistics
Flättnaleden 1
61145 Nyköping
Ruotsi
+46 8 449 25 72

Liitä nimitietosi, tilausnumerosi, palautuksesi syy ja tilinumerosi, jotta voimme maksaa sinulle takaisin.