TOIMITUSTAVAT

RAHTI

Lähetämme kaikki tilauksemme PostNord:lla ja UPS:llä

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi toimitetaan normaalisti 1-4 työpäivässä. Jos tuote ei löydy varastostamme, on siitä informoitu meidän kotisivuillamme milloin tuote on taas saatavilla.

POSTIPAKETTI

Pienemmät paketit lähetämme tavarapakettina, joka toimitetaan kotisi postilaatikkoon. Saat tekstiviestivahvistuksen milloin toimitus on noudettavissa. Jos paketti ei mahdu sisään postilaatikostasi lähetetään se lähimpään postipalveluntarjoajaan. Saat tekstiviestillä lähetysnumeron milloin sinun pakettisi on noudettavissa. Ota mukaasi saamasi lähetysnumero ja henkilöllisyystodistuksesi, kun menet noutamaan pakettiasi.

HAE LÄHIMMÄSTÄ POSTIPALVELUNTARJOAJALTASI

Paketti lähetetään lähimpään postipalveluntarjoajaan, josta voit noutaa tilauksesi. Saat tekstiviestin, joka sisältää lähetysnumerosi, kun paketti on noudettavissa. Ota mukaasi lähetysnumerosi ja henkilöllisyystodistuksesi, kun noudat pakettiasi. Postipalvelun tarjoavia kauppoja ja ketjuja on Suomessa noin 1.200 ja he ovat avoinna aamusta iltaan, sekä viikonloppuisin.

KOTITOIMITUS

Tilauksesi lähetetään kotiisi PostNordilla tai UPS:llä.

SEURAA LÄHETYSTÄ

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat mailin jossa on linkki lähetyksen seurantaan.

ILMAISET PALAUTUSRAHDIT

Meillä on aina ilmaiset palautusrahdit. Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun, joko puhelimitse +46 8 449 25 72 tai sähköpostitse info@betterhockey.se

Palautukset tulee lähettää osoitteeseen:

Orio Logistics 
Flättnaleden 1
611 45 Nyköping
Ruotsi
+46 155 24 40 00

Liitä nimesi, tilausnumerosi ja palautuksen syy pakettiin.