MAKSA TURVALLISESTI

Osta turvallisesti

Meillä Better Hockey:lla teet ostoksesi varmasti ja turvallisesti. Olemme sitoutuneet seuraamaan tiukkaa vaatimustasoa, joka tekee meistä turvallisen yrityksen jonka kanssa tehdä kauppaa. 

AAA-rating

Olemme Bisnode luottokelpoisuusluokka AAA-yritys, joita on vain 0,9% yrityksistä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että olemme luotettava liikekumppani, jolla on hyvä ja vakaa taloudellinen tilanne.

Turvalliset maksutavat

Meidän 3D Secure System takaa sen, että asiakas tuntee aina itsensä turvalliseksi tehdessään kauppaa Better Hockeyn kanssa. Meidän maksupalvelu on sertifioitu uuden tiukan sertifikaattivaatimuksen PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaan, mikä takaa korkeimman mahdollisen turvan maksaessasi kortillasi.

Henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietoja Henkilötietolain mukaisesti. Emme rekisteröi henkilötietojasi, emmekä anna niitä eteenpäin kolmannelle osapuolelle, lukuunottamatta yhteistyökumpaneille, joita käytämme taataksemme turvalliset maksutavat, sekä meidän logistiikka yhteistykumppania Orio AB, jonka avulla voimme toimittaa tilauksenne. 

Jos tilaat meiltä, tallentuu nimenne, osoitteenne, puhelinumeronne ja sähköpostiosoitteenne meidän asiakasrekisteriin. Tietojanne käytetään, jotta voimme hallinnoida, toimittaa ja laskuttaa tilauksenne. Niitä voidaan myös käyttää informaation lähettämiseen, mikäli koemme että asiakas saattaa olla kiinostunut tarjouksistamme. Tässä tapauksessa kuitenkin asiakas voi rekisteröidä itsensä pois postituslistalta.

Lue lisää meidän turvallisuuspolitiikasta kohdassa "Ehdot".