MAKSA TURVALLISESTI

VARMA NETTIKAUPPA

Meillä Better Hockey:lla teet ostoksesi varmasti ja turvallisesti. Olemme sitoutuneet seuraamaan tiukkaa vaatimustasoa, joka tekee meistä turvallisen yrityksen jonka kanssa tehdä kauppaa. Meillä on turvalliset tavat käsitellä henkilötietoja, käytämme turvallisia maksutapoja ja meillä on vakaa taloudellinen tilanne. 

AAA-RATING

Olemme Bisnode luottokelpoisuusluokka AAA-yritys, joita on vain 0,9% yrityksistä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että olemme luotettava liikekumppani, jolla on hyvä ja vakaa taloudellinen tilanne.

TURVALLISET MAKSUTAVAT

Meidän 3D Secure System takaa sen, että asiakas tuntee aina itsensä turvalliseksi tehdessään kauppaa Better Hockey:n kanssa. Meidän maksupalvelu on sertifioitu uuden tiukan sertifikaattivaatimuksen PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaan, mikä takaa korkeimman mahdollisen turvan maksaessasi kortillasi.

HENKILÖTIEDOT

Käsittelemme henkilötietoja Henkilötietolain mukaisesti. Emme rekisteröi henkilötietojasi, emmekä anna niitä eteenpäin kolmannelle osapuolelle, lukuunottamatta yhteistyökumpaneille, joita käytämme taataksemme turvalliset maksutavat.