MAKSA TURVALLISESTI

VARMA NETTIKAUPPA

Meillä Better Hockey:lla teet ostoksesi varmasti ja turvallisesti. Olemme saanneet sertifikaatin varmasta nettikaupankäynnistä. Todiste sisältää, että olemme sitoutuneet seuraamaan tiukkaa vaatimustasoa, jonka ansiosta meidän kanssa on turvallista käydä kauppaa. Vain yritykset, jotka ovat vakaita ja virallisia yrityksiä saavat oikeuden olla sertifikaatioituja. Olemme asettaneet korkeat vaatimustason siitä, että olemme erityisen tarkkoja identiteetistämme. Myös se, että meillä on turvalliset tavat käsitellä henkilökohtaisia asiakastietoja, käyttää turvallisia maksutapoja ja se, että meillä on vakaa taloudellinen tilanne tekevät meistä turvallisen yrityksen, jonka kanssa tehdä kauppaa.

AAA-RATING

Olemme Bisnode luottokelpoisuusluokka AAA-yritys, joita on vain 0,9% yrityksistä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että olemme luotettava liikekumppani, jolla on hyvä ja vakaa taloudellinen tilanne.

TURVALLISET MAKSUTAVAT

Meidän 3D Secure System takaa sen, että asiakas tuntee aina itsensä turvalliseksi tehdessään kauppaa Better Hockey:n kanssa. Meidän maksupalvelu on sertifioitu uuden tiukan sertifikaattivaatimuksen PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaan, mikä takaa korkeimman mahdollisen turvan maksaessasi kortillasi.

HENKILÖTIEDOT

Emme rekisteröi henkilötietojasi, emmekä anna niitä eteenpäin kolmannelle osapuolelle, lukuunottamatta yhteistyökumpaneille, joita käytämme taataksemme turvalliset maksutavat.